Hvem er vi

Kontakt oss

 

Kåre +47 92660000

Kristin +47 97732773

Ann Lena +47 45808553

 

 

Kåre Schjølberg

NLP Coach

Kåre startet jobbkarrieren allerede som 17-åring og begynte som selger som 23-åring. Han åpnet sin første butikk da han var 32 år gammel og har siden den drevet og eid 6 butikker, som ble solgt til Netcom. Han har vært gründer og medeier i KlartSvar-kjeden og sittet med konseptutvikling og ansvaret for kjeden som kjedeleder.

 

Kåre var gründeren av Officer-kjeden og bygde den fra 0 til 22 butikker på 15 måneder. Kjeden ble overtatt av Network Norway i 2011. Startet da sin profesjonelle Coachutdanning hos en av Norges ledene Coaching skoler i Norge - MetaResource AS. Kåre var senere med som eier og leder ved oppstart av MetaResource sin avdeling i Trondheim.

 

Kåre har over 30 års erfaring innen salg, markedsføring, ledelse, salgscoaching, ledercoaching, lederutvikling, konseptutvikling, prosjektering og som gründer.

Kåre innehar betydelig kompetanse med ulike styreverv, både som styreleder og styremedlem.

Han er sertifisert NLP-coach og jobber i dag mot flere selskaper og privatpersoner i Norge.

Kåre er DNCF sertifisert NLP- Coach og jobber i dag mot selskaper og privatpersoner i Norge.

Ann Lena Witbro

NLP Coach

Ann Lena startet i sin første jobb som selger i butikk som 18 åring, og jobbet i ulike jobber gjennom studier til å bli Barnvernpedagog. Hun reiste til USA for å ta deler av studiet der, og fullførte der en Mastergrad i sosialt arbeid. Her jobbet hun 7 år som Family Intervention Specialist, og var sertifisert som sosialarbeider, kursholder og veileder til studenter innen endringsarbeid, spesielt innen fagfeltet sinnemestring for voldsdømte menn og kvinner.

 

Ann Lena har også jobbet i barnevernsinstitusjon i Norge, som hovedkontakt og Miljøterapeut, samt at hun har flere års erfaring som veileder innen attføring. Hun har holdt motivasjonskurs for ungdom uten arbeid med stor suksess, og har jobbet tett opp mot Nav, psykiatri, rusfeltet, kriminalomsorg og skolevesen.

 

Ann Lena har betydelig kompetanse innen styreverv, både som styremedlem og som styreleder.

Ann Lena er DNCF sertifisert NLP- Coach og jobber i dag mot selskaper og privatpersoner i Norge.

Kristin Bang

NLP Coach

Kristin startet i sin første jobb som avisbud som 12 åring, og siden har hun hatt en grundermentalitet. Hun har bred erfaring fra flere selskaper, og er svært kunnskapsrik innen design og interiør.

 

Kristin har en 7 år lang profesjonell handballkarriere bak seg, og kan vise til gullmedalje i veteran-NM i håndball fra 2016. Hun er svært kunnskapsrik innen trening og ernæring.

 

I 2013, rett etter å ha fullført Master innen NLP- coaching, fikk hun en kreftdiagnose, og gjennom å ta i bruk all sin kunnskap og visdom på området Mental og Fysisk helse, ble hun ikke bare frisk, men fullførte også sin NLP-utdanning i 2016.

 

Kristin har betydelig kompetanse innen barn og unge. Hun er sertifisert kursholder gjennom Diameta, som fokuserer på mental og fysisk mestring for barn mellom 7 og 21 år.

Hvem er vi

Kan en coach være løsningen for deg?